6 Haziran 2013 Perşembe

Fırında kabak

Kabakları soyup ortadan ikiye bölüyoruz sonra içini çay kaşığı yardımıyla oyuyoruz ( bade koyuyoruz dermişim) diğer tarafta küp küp doğradığımız soğanları küp doğradığımız domateslerle buluşturuyor içine arzuya göre nane dere otu tuz sarımsak koyuyoruz , bu harcı kabakların içine dolduruyoruz( kabak yetmeyip harç artınca patateslere doldurdum) kabakları bir bardak su eşliğinde( suyu kabakların üstüne dökmeyelim malzeme dağılıyor, yaptım oradan biliyorum ) fırına gönderiyoruz.


Çatalla kontrol ediyoruz pişip pişmediğini, kaç dakika kaldığını unuttuuuum:) Son halini fotolamayı unutmuşum, ne unutkan hatunum vesselam. :P

Bu yemeğimizi etin tavuğun yanına bir garnitür gibi kullanabiliriz dostlar, afiyet olsun:)

2 yorum:

  1. wowwww, ev hanımlığına iyice alıştın sen... :)

    YanıtlaSil
  2. Her gün ne pişirsem diye düşünmek insanı zorla da olsa alıştırıyor:)

    YanıtlaSil