30 Mayıs 2013 Perşembe

GÜVEÇTE İSTİRİDYE MANTARI

İstiridye mantarı oldukça lezzetli. İşte ben de size geçen gün yaptığım mantarın tarifini yolluyorum.

Önce soğanları bol tereyağı ile azıcık kavuruyoruz. Sonra yıkadığımız mantarları julyen doğrayıp içine atıyor ve Yüksek ateşte mantarların suyunu çekmesini bekliyoruz. Ardından  julyen doğradığımız kırmızı ve yeşil biberleri atıyoruz ve kavuruyoruz ama biberler çok ölmesin ( fırına da girecek ya) en son domates ve sarımsakları ekliyor kısık ateşte beş dk pişirip hoooop güveç kabına oradan da fırına yolluyoruz. ( 200 derecede 20 dk)


Piştikten sonra üstüne bol kaşar rendeleyip kızarınca fırından alıyoruz, afiyet olsun.


Vee mantarımız hazıııııır:) Afiyet olsun. Size, bana ve hepimizeee:)



İsterseniz içine biraz nane karabiber ve zerdeçal ekleyebilirsiniz, fırına girmeden yani:) zerdeçalın kansere karşı iyi bir savaşçı olduğunu duymuştum...

Bu güzel  tarifi denemek isteyenler bloğuma bir tıklasınlar... (:

28 Mayıs 2013 Salı

KOMBİNLER, İNDİRİMLER

Evettt, bloğumun ikinci postu ile karşınızdayım. Öncelikle bloğuma konuk olan herkese teşekkür ediyorum. Henüz yeni olduğum için ziyaretlerinize yavaş yavaş karşılık vereceğim inşallah. 
Evet yeni postum sizin için gelsin kızlar...

 Bu pantolonu sıhhiye pazarında gördüm 10 tl idi. Desenlerine bayıldım tabii fiyatına da hemen aldım. Üstündeki bluzu da on tl ye meşrutiyet caddesinde bir mağazadan aldım, pazarlara ve indirimlere bayılıyorum:)

Bu geceliği ihraç fazlası şeyler satan bir mağazadan( ankara'da yaşayanlar bilirler:demti'den) bir buçuk tl ye aldım. Kurdelenin olduğu yerde delik vardı ben de bu deliği kurdeleyle kamufle ettim:)

    Alışveriş ve de özellikle indirimler bizden kaçmaz değil mi kızlar... :))



27 Mayıs 2013 Pazartesi

BEN GELDİMMMMMMM...




İşte ben de aranızdayım, güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle... :)